Is je kind binnenkort jarig en wil je uitpakken met een leuk creatief kinderfeestje? Dan kun je voor kinderen vanaf 8 jaar terecht bij Creatief Atelier Stoer.​

Je kunt reserveren via info@atelierstoer.nl of 06-11135851. Geef in de mail graag ook een telefoonnummer waarop we je kunnen bereiken.

De kinderen kunnen op verschillende vormen mozaïeken, zoals bijvoorbeeld een uiltje, een dolfijn, een hart en een vlinder.

Bij een kinderfeestje krijgen de kinderen eerst uitleg over de mozaïekworkshop. Daarna kiezen ze uit de verschillende vormen die op dat moment beschikbaar zijn en gaan ze aan de slag. Halverwege het feestje krijgen de kinderen drinken en een lekkere traktatie. Aan het einde krijgen ze nog een keer drinken.

Tot en met 6 kinderen kunnen we de mozaïek direct voegen. Dan kunnen de kunstwerken direct mee naar huis. Bij feestjes met meer kinderen, voegen we de mozaïek op een later tijdstip en maken we een afspraak wanneer je de kunstwerken op kunt halen.

Voor kinderfeestjes geldt een basisprijs van € 105,00 voor 6 kinderen. Wanneer minder dan 6 kinderen aan het feestje deelnemen geldt de basisprijs. Voor ieder extra kind geldt een meerprijs van € 17,50.

De tijdsduur van de feestjes is afhankelijk van het aantal kinderen en de leeftijd van de kinderen. Bij de reservering bespreken we hoe lang het feestje duurt.