Ook dit jaar kun je weer een gezellige en originele Lenteworkshop bij ons reserveren.
Bij het reserveren geef je aan ons door welke lentedecoratie je wilt maken: een mand, een kistje, een raam, een krans, twee tulpen of twee kippen.
Tijdens de workshop kun je een keuze maken uit voorjaarsbollen, plantjes of bloemen, natuurlijke materialen en andere accessoires die in ons atelier beschikbaar zijn.

De data van de Lenteworkshops staan op onze kalender.
De workshops duren ongeveer 2 uur en kosten € 30,00 per persoon.
Om te reserveren geef je de datum door en of je een mand, een kistje, een raam, een krans, tulpen of kippen wilt maken via info@atelierstoer.nl of 06 11135851. Daarna ontvang je van ons een definitieve bevestiging en informatie over de betaling.

Dit jaar is de Lentemand een hele leuke workshop die we ook verzorgen voor bedrijven, verenigingen, grote vriendinnengroepen en personeelsverenigingen.   

Lentemand Lentemand
De Lentemand is een ijzeren frame van 40 cm doorsnede, omwikkeld met gekleurd aluminiumdraad. Je decoreert de mand met een voorjaarsplantje of met bloemen en met natuurlijke materialen en andere accessoires voor het voorjaar.
Lentemand Lentekistje
Het lentekistje is 36 cm lang en 25 cm breed. Je decoreert het kistje met mos, plantjes en/of voorjaarsbollen, natuurlijke materialen en andere accessoires voor het voorjaar en/of Pasen.
Lenteraam Lenteraam
Het lenteraam is een ijzeren frame van 40 cm x 40 cm. Je omwikkelt het raam met mos, touw of gekleurd alumuminiumdraad. Je decoreert met bloemen in flesjes, takken of andere natuurlijke materialen en accessoires.
Lentekrans Lentekrans  
De Lentekrans heeft een doorsnede van 30 m. Je omwikkelt de krans met tillandsia of met mos. Daarna decoreer je de krans met natuurlijke materialen en andere accessoires voor het voorjaar of voor Pasen.
Twee Tulpen van Powertex Twee Kippen van Powertex 
De kippen en tulpen worden gemaakt met Powertex. Dit is een textielverharder.
Bij de kippen bewerk je piepschuim kegels met Powertex en verschillende soorten klei.
De kippen zijn 25 cm en 20 cm hoog.
Bij de tulpen bewerk je een piepschuim ballen en ijzeren pinnen met Powertex en speciaal papier.
De tulpen zijn ongeveer 45 cm en 35 cm hoog.
Let op: Powertex is een textielverharder. Trek daarom kleding aan die vies mag worden. Als Powertex op je kleding komt, krijg je het er niet meer uit. In ons atelier zijn schorten en handschoenen aanwezig.

Wil je liever een Lentedecoratie kopen dan zelf maken of aan iemand cadeau geven?
Alle decoraties zijn voor de prijs van de workshop te bestellen in een kleur naar keuze.
Neem ook hiervoor contact met ons op via 06 11135851 of info@atelierstoer.nl.