Verras je moeder met een cadeaubon van Creatief Atelier Stoer en geef er een GRATIS mini thuisworkshop ter waarde van € 17,50 bij cadeau.

Het ziet er naar uit we het atelier binnenkort weer kunnen openen voor onze gezellige live workshops. Daarom is het ontzettend leuk om je moeder voor Moederdag een cadeaubon te geven die ze dan kan besteden voor een workshop in ons atelier in Leidschendam.

Je kunt een cadeaubon geven met een geldbedrag naar keuze of met een workshop in het atelier naar keuze. Alle workshops die we straks weer gaan geven en de prijzen vind je door hier te klikken.

Bij elke cadeaubon vanaf € 25,00 krijg je een mini thuisworkshop cadeau waarmee jouw moeder direct al aan de slag kan. Met Stoere Steentjes kan ze een schaaltje (28 cm x 12 cm) mozaïeken dat ze daarna zowel binnen als buiten kan gebruiken.

Bestel een cadeaubon (vanaf € 25,00) via info@atelierstoer.nl. Vermeld in de mail het bedrag van je cadeaubon of de workshop die je wilt geven. Je ontvangt dan van ons een mail met een betaalverzoek (check ook altijd je SPAM als je het betaalverzoek niet ontvangt).

Nadat je het geld overgemaakt hebt, kun je het moederdagpakket op afspraak bij de buitendeur van ons atelier in Leidschendam ophalen.

Je kunt het pakket ook thuis laten bezorgen, vermeld in de mail dan ook je bezorgadres.
Bezorgen in Leidschendam, Voorburg, Nootdorp en Pijnacker is nu nog steeds gratis.
Verzenden naar andere plaatsen in Nederland gebeurt via PostNL en is € 5,00.