Diameter 40 cm
Workshop: € 60,00
Tijdsduur: 3 – 3,5 uur

Op donderdag 26 september start ook een cursus Mozaïek in 6 avonden.

Tijdens deze workshop maak je originele, mooie en Stoere tafel. Iedereen kan deze tafel maken. We garanderen dat je het leuk vindt, dat het een succes wordt en je een echte blikvanger voor in je huis maakt. Een perfecte workshop om met vriendinnen, zussen, (schoon)moeders, dochters of collega’s in ons gezellige atelier te ontspannen, creatief bezig te zijn en iets unieks te maken.

De stenen worden op de tafel gelijmd. Deze lijm moet 24 uur drogen. Daarna wordt de tafel gevoegd met een lichte of donkere kleur voegsel. Dit doen wij voor je. Tenzij je het liever zelf thuis wilt doen, dan krijg je het voegsel mee naar huis. Als wij de tafel voegen, maken we een afspraak wanneer de tafel wordt opgehaald.

We hebben veel keuzeworkshops waar je van harte welkom bent. De data van de keuzeworkshops vind je op onze kalender. Je kunt voor deze workshop ook vanaf 4 personen een eigen datum en tijdstip naar keuze met ons afspreken. Neem vrijblijvend contact met ons op via info@atelierstoer.nl of 06-11135851.

De Stoere Stenen Tafels zijn ook te koop met stenen naar keuze.


Enkele voorbeelden van de Stoere Stenen die je bij ons kunt kiezen.
Ons assortiment is wisselend, afhankelijk van het aanbod van onze leverancier.