Met deze zomerse thuisworkshop mozaïek je een mooie schaal voor je tuintafel!
Gun je jezelf een zomers cadeautje? Wil je iemand anders verrassen met een origineel en creatief geschenk? Of heb je zin om thuis of in de tuin met familie of een paar vriendinnen samen (en op 1,5 m afstand) een workshop te doen?
We hebben nu een leuke thuisworkshop om een mooie schaal te maken voor in je tuin, op je terras of op je balkon. Zowel de schaal, als de lijm en het voegsel zijn weerbestendig en dus speciaal voor gebruik buiten.
In het pakket zitten alle materialen en een duidelijke werkbeschrijving. Deze thuisworkshop is ook heel geschikt voor degenen die voor het eerst met mozaïek aan de slag gaan.

Een pakket kost €30,00 per stuk
In het pakket zit een zwarte schaal van melanine met een diameter van 27 cm, Stoere Stenen, watervaste lijm, voegsel voor buitenmozaïek en een werkbeschrijving.

Je bestelt een pakket via een mail naar info@atelierstoer.nl.
In de mail vermeld je welke schaal je wilt bestellen.
Buitenschaal Madelief is tijdelijk niet leverbaar. Je kunt schaal Madelief wel alvast bestellen, dan mailen we je als deze weer leverbaar is.
Je ontvangt dan van ons een mail met een betaalverzoek.
(check ook altijd je SPAM als je het betaalverzoek niet ontvangt).

Nadat je het geld overgemaakt hebt, kun je het pakket op afspraak bij de buitendeur van ons atelier in Leidschendam ophalen.

Je kunt het pakket ook thuis laten bezorgen, vermeld in de mail dan ook je bezorgadres.
Bezorgen in Leidschendam, Voorburg, Nootdorp en Pijnacker is tijdens de lockdown weer gratis.
In Delfgauw, Rijswijk, Stompwijk en Zoetermeer bezorgen we voor € 5,00.
Verzenden naar andere plaatsen gebeurt via PostNL en is €7,50.