Creatief Atelier Stoer verzorgt elk jaar originele Kerstworkshops. Bij het reserveren geef je aan ons door welke kerstdecoratie je wilt maken. Tijdens de workshop kun je een keuze maken uit het kerstgroen, de kleuren van de kerstballen, de natuurlijke materialen en andere accessoires die beschikbaar zijn.

Foto’s en data van de Kerstworkshops in 2019 komen na de zomer op onze site.
Vanaf 8 personen kun je een eigen datum en tijd reserveren.
Vanaf 15 personen verzorgen we Kerstworkshops op locatie
Neem daarvoor contact met ons op via 06-11135851 of info@atelierstoer.nl.

Kerstgolf    Kerstgolf   
De kerstgolf is een ijzeren frame van 60 cm hoog en 30 cm breed met kerstgroen, natuurlijke materialen, kerstballen en andere accessoires.
Kerstplank met berkenstammetjes Kerstplank met X-mas letters
 De Kerstplank is van steigerhout en is 50 cm lang en 20 cm breed. Je maakt eerst de berkenstammetjes of de X-mas letters op de plank. Daarna decoreer je de plank met kerstgroen, natuurlijke materialen, kerstballen en andere accessoires.
Kerstboom van schors Kerstboom van drijfhout
De kerstboom is 50 cm hoog en 30 cm breed. Je werkt de hele workshop met een heet lijmpistool. Op een kegelvorm lijm je stukken schors of brokken drijfhout. Daarna lijm je ook de kleine balletjes erop.
Kerstraam met takken Kerstraam met een krans met mos
Het Kerstraam is heel leuk om in de vensterbank te zetten omdat je beide kanten kunt decoreren. Het ijzeren frame is ongeveer 40 cm x 40 cm. Je bevestigt eerst de takken of de krans met mos aan het frame. Daarna decoreer je met kerstballen en andere accessoires.
Kerstboog Kerstboog
De Kerstboog is heel geschikt als tafeldecoratie. Het frame is ongeveer 40 cm hoog en 45 cm breed. Je werkt op de Kerstboog met kerstgroen, natuurlijke materialen, kerstballen en andere accessoires.

Wil je liever een kerstdecoratie kopen dan zelf maken of wil je iemand er één cadeau geven?
Alle decoraties zijn altijd te bestellen in een kleur naar keuze.
Neem ook hiervoor contact met ons op via 06-11135851 of info@atelierstoer.nl.

Houten tekstplanken met krijtverf voor de feestdagen

Kerstfeestje voor kinderen en tieners
In december kun je een Kerstfeestje reserveren met een Kerstworkshop voor kinderen vanaf 10 jaar. De kinderen maken een mooie kerstdecoratie met kerstgroen, kerstballen, een waxinelichtje met kaarsje, een lichtsnoer en andere accessoires. De kinderen mogen zelf hun kleur kiezen.
Bij binnenkomst gaan de kinderen eerst aan de slag. Halverwege het feestje krijgen ze drinken en een lekkere traktatie. Aan het einde krijgen ze nog een keer drinken. Alle kinderen gaan na een gezellige middag trots met een mooi kerststuk naar huis.

Voor Kerstfeestjes geldt een basisprijs van €120,00 voor 6 kinderen. Wanneer minder dan 6 kinderen aan het feestje deelnemen geldt de basisprijs. Voor ieder extra kind geldt een meerprijs van €20,00.
De tijdsduur van een Kerstfeestje is ongeveer 2 uur.