Ook dit jaar kun je weer een gezellige en originele Kerstworkshop bij ons reserveren.

We hebben ons best gedaan om goede foto’s te maken van de kerstdecoraties die we
als voorbeeld gemaakt hebben.
Toch krijg je een betere indruk als je ze in het echt komt bekijken.
Dit kan tijdens ons Kijkweekend Kerst in ons sfeervolle atelier op:
vrijdag 16 november 19.00 – 21.00 uur
zaterdag 17 november 14.00 – 16.00 uur
zondag 18 november 14.00 – 16.00 uur

De data van de Kerstworkshops zijn al bekend en staan op onze kalender. 
Je kunt al voor een Kerstdecoratie reserveren. Je kunt ook alvast een datum reserveren en dan tijdens het Kijkweekend kiezen welke decoratie je wilt maken.

Kerstgolf   € 42,50 Kerstgolf   € 42,50
De kerstgolf is een ijzeren frame van 60 cm hoog en 30 cm breed met kerstgroen, natuurlijke materialen, kerstballen en andere accessoires.
 

Kerstplank met berkenstammetjes   € 40,00

 

Kerstplank met X-mas letters   € 40,00

 De Kerstplank is van steigerhout en is 50 cm lang en 20 cm breed. Je maakt eerst de berkenstammetjes of de X-mas letters op de plank. Daarna decoreer je de plank met kerstgroen, natuurlijke materialen, kerstballen en andere accessoires.
 

Kerstboom van schors   € 37,50

 

Kerstboom van drijfhout   € 37,50

De kerstboom is 50 cm hoog en 30 cm breed. Je werkt de hele workshop met een heet lijmpistool. Op een kegelvorm lijm je stukken schors of brokken drijfhout. Daarna lijm je ook de kleine balletjes erop.
 

Kerstraam met takken   € 37,50

 

Kerstraam met een krans met mos   € 37,50

Het Kerstraam is heel leuk om in de vensterbank te zetten omdat je beide kanten kunt decoreren. Het ijzeren frame is ongeveer 40 cm x 40 cm. Je bevestigt eerst de takken of de krans met mos aan het frame. Daarna decoreer je met kerstballen en andere accessoires.
 

Kerstboog   € 40,00

 

Kerstboog   € 40,00

De Kerstboog is heel geschikt als tafeldecoratie. Het frame is ongeveer 40 cm hoog en 45 cm breed. Je werkt op de Kerstboog met kerstgroen, natuurlijke materialen, kerstballen en andere accessoires.

 

Bij het reserveren geef je aan ons door welke kerstdecoratie je wilt maken. Tijdens de workshop kun je een keuze maken uit het kerstgroen, de kleuren van de kerstballen, de natuurlijke materialen en andere accessoires die beschikbaar zijn.

Voor bovenstaande decoraties kun je vanaf 8 personen een eigen Kerstworkshop reserveren.
Neem daarvoor contact met ons op via 06-11135853 of info@atelierstoer.nl.

Wil je liever een kerstdecoratie kopen dan zelf maken of wil je iemand er één cadeau geven?
Alle decoraties zijn voor de prijs van de workshop te bestellen in een kleur naar keuze.
Neem ook hiervoor contact met ons op via 06-11135851 of info@atelierstoer.nl.

 

Houten tekstplanken met krijtverf voor de feestdagen
Voor bedrijven en groepen vanaf 10 personen
Op een houten plank maak je een tekst met zwart, wit, rood of groen. Er is keuze uit verschillende beschikbare teksten. Deze workshop kost € 27,50 per persoon en is alleen te reserveren door bedrijven en groepen vanaf 10 personen. Iedereen maakt tijdens deze workshop een tekst op een antraciet plank van 40 x 30 cm. Vanaf 15 personen geven we deze workshop op locatie.

 

Kerstfeestje voor kinderen en tieners
In december kun je een Kerstfeestje reserveren met een Kerstworkshop voor kinderen vanaf 10 jaar. De kinderen maken een mooie kerstdecoratie met kerstgroen, kerstballen, een waxinelichtje met kaarsje, een lichtsnoer en andere accessoires. De kinderen mogen zelf hun kleur kiezen.
Bij binnenkomst gaan de kinderen eerst aan de slag. Halverwege het feestje krijgen ze drinken en een lekkere traktatie. Aan het einde krijgen ze nog een keer drinken. Alle kinderen gaan na een gezellige middag trots met een mooi kerststuk naar huis.

Voor Kerstfeestjes geldt een basisprijs van €120,00 voor 6 kinderen. Wanneer minder dan 6 kinderen aan het feestje deelnemen geldt de basisprijs. Voor ieder extra kind geldt een meerprijs van €20,00.
De tijdsduur van een Kerstfeestje is 2 tot 2,5 uur.